koopje.store logo

koopje.store

14 independent reviews 2.0 / 10

Information



Place and validate review with:

Facebook
Verify by E-mail

0%
0%
0%
0%
100%



Tony Vanboxtel
Tony Vanboxtel 2/10
Wrote 1 review(s)

2021-02-17

Oplichters

Ben er ook ingetrapt via Facebook.. ongelooflijk maar waar,op Facebook staat nu hetzelfde filmpje advertentie onder de naam force fitness... Heb Facebook ingelicht, doe ze niks mee... Misdaad loont toch in Nederland, schijnbaar...


Elista
Elista 2/10
Wrote 1 review(s)

2021-02-17

Helaas ook opgelicht

Ook 2 fitnessbankjes gekocht en opgelicht. Aangifte wordt gedaan.


2/10
Wrote 1 review(s)

2021-02-15

Koopjes.store oplichters...

Ben dus ook mijn geld kwijt... Website bestaat niet meer... emailadres wordt niet meer op gereageerd


Jo De leng
Jo De leng 2/10
Wrote 1 review(s) | verified order

2021-02-15

Oplichters

Ongelooflijk dat er zo.n mensen zijn die ander oplichten .wij hadden ook iets besteld fitness bankje wat denkje ze zijn vertrokken met het geld .mensen ga niet in zee met deze hufters en wat de wet betreft die doen niets
Die hufters mogen blijzijn dat ik nu nog niet waar ze zijn geloof me neem mijn eigen recht dus hoop voor ze dat ze niet mij tegen komen klootzakken dat zijn


Val Thursby
Val Thursby 2/10
Wrote 1 review(s) | verified order

2021-02-11

Mooi deal.. MOOI NIET!!

Dacht een mooi deal gevonden te hebben. Een fitnessbankje. Wel betaald, ruim 4 weken geen product. Meerder mailtjes gestuurd, maar hoor niets van ze terug. Koop hier niks, ze geven geen antwoord. ze verzenden niks. Track en trace code niet bekend bij post.nl Het enige wat je kan doen is een aangifte bij de politie. . Overduidelijk dat Koopjes. store pure oplichterij is.


Plugin Baby
Plugin Baby 2/10
Wrote 1 review(s) | verified order

2021-01-27

Oplichters!

Vanwege de mooie aanbieding werd ik getagd door een vriend. Ik ging op onderzoek en zag al snel dat er nergens gegevens vermeld stonden van adres of kvk nummer. Ik stelde de vraag op hun eigen Facebook pagina, en terwijl iemand anders op mijn reactie reageerde wilde ik met deze reviews beantwoorden. Maar nog voor ik de kans kreeg werden alle "negatieve" reacties verwijderd en ik geblokkeerd zodat ik geen boos smiley kon weergeven en geen antwoorden meer kon schrijven. Op Aliexpress is dit het getoonde item een multi functioneel fitness bankje zelfs duurder en met name in de verzkosten. Overduidelijk dat Koopjes.store pure oplichterij is.


Jo Jo
Jo Jo 2/10
Wrote 1 review(s) | verified order

2021-01-26

Waardeloos bedrijf, OPLICHTERS.

Een ster is nog te veel voor deze oplichters.
Koop hier niks, ze geven geen antwoord. ze verzenden niks. Het enige wat je kan doen is een aangifte bij de politie. Hopen dat zij wel iets mee doen.


Joep Hertsig
Joep Hertsig 2/10
Wrote 1 review(s) | verified order

2021-01-25

Koopjes store

Helaas een waardeloze partij. Geen antwoorden en je geld kwijt.


Lida Van de velden-udink
Lida Van de velden-udink 2/10
Wrote 1 review(s) | verified order

2021-01-22

Zeer slecht

Gebruik gemaakt van een leuke aanbieding via Facebook.
Dacht een leuke smart watch besteld te hebben, 2 voor de prijs van 1.
Vandaag binnen gekregen , via ALI EXPRESS grrrrrrrrrrr. totaal een andere dan ik besteld had, verkeerde kleur, maar 1 geleverd, geen oplaad iets erbij, en aan gaat hij ook niet. Er zit een code bij de je moet scannen, die doet het wel maar aanpassen aan je eigen profiel kan niet omdat hij niet eens aangaat.
Op mails word niet gereageerd, al met al ik voel me bedonderd.


Lemmy Schipper
Lemmy Schipper 2/10
Wrote 1 review(s) | verified order

2021-01-21

Dumbells

Sport spullen besteld nooit iets gehad gelijk geblokkeerd door de eigenaar


Rob Pinkse
Rob Pinkse 2/10
Wrote 1 review(s) | verified order

2021-01-16

slechte service, geen reactie.

Ik heb via facebook een bestelling gedaan met de deal 1+1 gratis. Dit ging over een smartwatch. De bestelling was heel snel voor elkaar. Toen ik de bestelling ontving bleek ik maar 1 horloge te ontvangen. Dit horloge kon ik ook niet opladen omdat er geen snoertje bij zat. Ik heb diverse mailtjes gestuurd naar het genoemde emailadres maar er wordt niet op gereageerd. IK heb inmiddels het horloge terug gestuurd naar het adres wat op de envelop stond.. Helaas heb ik de betaalde euro's ook niet terug ontvangen. Dit bedrijf is dus zeker niet aan te raden. Ik verwacht niets meer maar het zou dit bedrijf sieren te reageren en de betaald euro's terug te storten.


Mw Media
Mw Media 2/10
Wrote 26 review(s) | verified order

2020-08-19

dropshipping praktijken

Pas op met dit bedrijf, levertijd is onwijs lang, kies beter een nederlandse shop met eigen voorraad.


Jeroen Boer
Jeroen Boer 2/10
Wrote 5 review(s) | verified order

2020-08-17

Ik had een artikel bestelt met een…

Ik had een artikel bestelt met een levertermijn van 2 à 5 weken. Na veel mailverkeer waar er telkens geen duidelijkheid kon gegeven worden waar het artikel zich bevond, dan toch uiteindelijk na 9 weken het artikel ontvangen. Ik heb wel een korting gekregen voor de vertraging !
Ondanks de snelle respons op mijn emails twijfel ik toch sterk of ik hier nog iets zou bestellen.


koopje.store

koopje.store logo screenshot


Website information


About Feedback platform

We collect reviews from consumers around the world and are the only review platform where reviewers get rewarded for writing quality reviews.

By giving back to the community who make it possible to gain valuable insights for companies we have created a great community of reviewers.

Our advanced review software will increase Google rankings for webshop owners and the best part it's free.

Logo Footer FBP

"Independent review platform for webshops to gain valuable customers insights. We are the only company who compensate our reviewers for their time to get higher quality reviews."

For reviewers



For webshop owners

Features

Check out our product features

Pricing

From Free to Enterprise packages

Integrations

Plug & play plugins for most ecommerce platforms